Afvallen met het Soepdieet

Soepdieet dag 6, Optimaal vet verbranden!

Ook op Soepdieet dag 6 mag je de soep combineren met eiwitten. Wanneer je namelijk te lang geen eiwitten eet, bestaat de kans dat je lichaam in plaats van vet te verbranden, spieren gaat afbreken om energie uit te halen. En dat is nu net niet de bedoeling. Het soepdieet is zo opgezet dat je optimaal gebruik maakt van het vet verbranden om energie uit te halen en daarbij ook optimaal je andere voedingsstoffen krijgt aangeleverd. Daarom ook de afwisseling van fruit, groenten en vlees.

Dus ook op Soepdieet dag geen koolhydraten. Laat het fruit links liggen en eet geen aardappels. Groenten mag je zo veel je wilt. Beperk je portie eiwitten tot maximaal 300 gram verdeeld over de dag.

Heb jij de broekriem ook al aan kunnen halen?

Ik heb nog niet weer op de weegschaal gestaan. Maar dat ik afgevallen ben, weet ik zeker. Ik kan namelijk mijn broekriem al strakker zetten. En ik voel mij energieker. Dat geeft mij een goed gevoel.

Ik ben benieuwd of jij het ook al kunt merken dat je bent afgevallen. Laat het hieronder dan even weten.

Go for (f)it!

Charlotte

P.S. Morgen de laatste dag!

2 Reacties
  1. Ik ben in 7 dagen 4 kilo afgevallen maar heb nu al 2 dagen Hooft pijn…dus ik stop even tijdelijk.

  2. ik ben tot nu toe tevreden met het resultaat, heb me toch stiekem gewogen en ben op dag 4 al 3,5kg afgevallen.
    Als je op dag 4 bananen mag eten mag je dan ook groenten eten?

Laat een reactie achter