Afvallen met het Soepdieet

Soepdieet dag 4, Vandaag mag je een milkshake!

Vandaag Soepdieet dag 4, ben je op de helft van het soepdieet. Wellicht voel je je nu nog wat minder energiek. Daar gaat vandaag denk ik verandering in komen. Je mag vandaag namelijk magere melk of yoghurt en bananen eten. En natuurlijk eet je vandaag ook soep.

Bananen zijn rijk aan Kalium en Calcium. Ook aan koolhydraten, maar die heb je vandaag nodig. En als je wilt mag je vandaag tot maximaal 8 bananen eten. Eet je er meer, krijg je en te veel koolhydraten binnen en loop je kans op verstopping. En dat willen we natuurlijk niet.

Tip, maak een bananenmilkshake.

Je kunt een lekkere shake maken van de bananen en magere melk of magere yoghurt. Je mag ook een soort smoothie maken door er extra fruit aan toe te voegen.

Tussentijds wegen

In principe raad ik je aan om niet tussen tijds te wegen. Je lichaam heeft tijd nodig om op soepdieet te reageren. Het beste is om je tot het einde in te houden en je na 7 dagen te laten verrassen door het resultaat. Maar heb je wat extra motivatie nodig, dan is vandaag het moment om een tussen weging te houden.

Laat even weten hoe het gaat.

Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd hoe je ervaringen tot nu toe zij en zou het leuk vinden als je die met mij/ons wilt delen. Ik heb daar een speciale pagina voor aangemaakt op de site. Je mag je ervaring natuurlijk ook mailen.

Klik hier om je ervaringen met het soepdieet met ons te delen! Al vast bedankt.

Go for (f)it!

Charlotte

P.S. Hieronder mag je natuurlijk ook je reactie achter laten.
P.P.S. Nog maar 3 dagen!

Laat een reactie achter