Afvallen met het Soepdieet

Soepdieet 7 dagen ervaringen

Bent u op op zoek naar soepdieet 7 dagen ervaringen van mensen die het soepdieet zelf hebben gedaan. Onderstaande ervaringen zijn van mensen die het soepdieet 7 dagen hebben gevolgd en hebben afgerond. Lees hun verhaal en ervaringen:

Vond het een moeilijk dieet vooral als je de hele dag fysiek arbeid moet verrichten. Je voelt je dan op sommige momenten een beetje flauw worden. Heb dus af en toe wel gesmokkeld. Uiteindelijk nog wel 2 kilo afgevallen.- Brenda
Toen ik begon met het soepdieet dacht ik dit wordt een eitje. Maar naar mate de week vorderde werd het wel een stukje zwaarder. Gelukkig zag ik wel resultaat op de weegschaal en dat is motiverend om er mee door te gaan. Na 7 dagen was ik 4,5 kilo kwijt. Ik ben nu begonnen met een ander dieet wat iets rustiger gaat maar wat je langer mag doen. Het soepdieet is dus perfect om mee te beginnen met diëten om je motivatie wat omhoog te krijgen.- Miranda
Vooral de laatste dagen zijn zwaar vond ik. Andere mensen die het dieet gelijk met mij deden vonden het wel meevallen. Mijn maag knorde soms echt. Bleef wel gemotiveerd omdat je op de weegschaal echt ziet dat je afvalt. Uiteindelijk 4,3 kilo afgevallen. Of ik het nog een keer doe weet ik niet misschien voor een speciale gelegenheid of net voor een strandvakantie.- Renske
Samen met mijn man dit dieet in januari gedaan. Na alles feestdagen in december mochten er wel een paar kilootjes weer vanaf. ik was 4 kilo kwijt(1 kilo meer als doel) en mijn man was 6 kilo kwijt(had geen specifiek doel). Mijn man vond het wel zwaarder als ikzelf. Ik denk dat ik het 1,5 week voor de zomervakantie weer een keer volg en volgend jaar na de feestdagen ook weer.- Triss
Ideaal dieet om even snel wat gewicht te verliezen. Voor bruiloft van beste vriendin dit dieet gevolgd. Resultaat was naar mijn tevredenheid. Ga het in toekomst zeker nog een keer volgen. Soep was ook lekker dus geen moeite om het vol te houden.- Lisanne
Ik wilde voor een trouwerij er net iets slanker uitzien. Toen kwam ik op internet het soepdieet tegen. Dit leek mij een goede manier om in een korte tijd wat kilo’s kwijt te raken. De bruiloft was 1,5 week later dus ook de herstelperiode van 2 dagen na het soepdieet kwam precies uit. Bij de eerste dag moet je wel echt even de knop omzetten in je hoofd dat je echt het weekplan gaat volgen. De soepdieet recepten zijn eenvoudig te maken en bevatten alleen maar verse ingredienten, de smaak is dus ook nog eens goed. Met het weekplan mag je gelukkig wel meteen op dag 1 fruit eten zodat je het rustig opbouwd, en op 2 andere dagen mocht je ook wat kip en vlees eten. Ik was na de 7 dagen 6 kilo kwijt, dik tevreden dus. Ik heb het normale eten daarna weer rustig opgebouwd.- Anoniem
Om te beginnen het werkt echt. Ik ben 5,5 kilo kwijtgeraakt in 7 dagen. Echter ben ik in de week erna ook weer 1,5 kilo aangekomen. Al met al toch 4 kilo kwijt.- Lidy
Yes eindelijk iets wat echt werkte op korte termijn. Het is wel echt een dieet voor de korte termijn. Wil je het afgevallen gewicht behouden dien je een goed vervolgdieet uit te zoeken.- Tess
Super 5 kilo in 7 dagen! gr Ben.- Ben
Laat een reactie achter